Dwars door een continent

By Minke

3 September 2017

Het is raar en ook spannend. Maar vandaag, zondag 3 september 2017, is het zo ver. Van de Caribische kant van Panama naar de Pacificzijde. 6 Sluizen en een lang stuk motoren. Maar ik ben erg benieuwd naar deze trip en vooral naar de nieuwe wereld die aan de andere kant op ons wacht. Op de één of andere manier voelt t toch als een heel bijzonder moment in onze reis.

Morgenmiddag om 15.00 uur lokale tijd, dus 22.00 uur Nederlandse tijd, krijgen we onze advisor aan boord en gaan we op weg naar de eerste sluizen, de Gatunsluizen. Als handliners twee in Panama wonende Nederlanders en de ouders van Jaap.

Het schijnt dat je ons kunt volgen via een webcam. Maar of het werkt, geen idee. We zullen in ieder geval even zwaaien als we er aan toekomen.

http://www.pancanal.com

 

 

5 Comments

 1. Beste Minke, Jaap en de rest van de bemanning/ bevrouwing,

  Heel veel succes met deze mijlpaal.

  Groet uit Drachten van Janneke de Vries

 2. Yes, de Gatun sluizen in beeld nu maar wachten tot jullie geschut gaan worden, best spannend zo
  vanaf Groningen meekijken

 3. 3 september 22.15 u Groningen. Ik zie nog niks op de webcam, helaas.
  Succes daar! groeten van Corien Stegeman, uit Groningen.

 4. Minke hartelijk gefeliciteerd ergens op de wereld. Wij zitten nog in Dolsko en gaan 23 september weer op de terugreis. We hebben het 4 weken erg goed gehad,maar vinden het ook weer fijn om naar Den Helder te gaan. We hebben 4 oktober een feestje,heb je vast wel van Aukje gehoord.50 jaar getrouwd. Jammer dat jullie er niet bij kunnen zijn,maar je kunt ook niet alles. We wensen jullie nog een hele goede vaart. Groetjes van Wim En Gonnie

  • Dank jullie wel!